Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Măşti naturale pentru faţă. Tu ce mască preferi?

Măşti naturale pentru faţă. Tu ce mască preferi?

Măşti naturale pentru faţă. Tu ce mască preferi?
Sursa foto: Foto: www.lannaworld.com
09 Sep 2015   •   10:31

Fie ca e vara sau iarna, primavara sau toamna, ne dorim un ten frumos, curat si hidratat, sa ne confere incredere in sine si frumusete. Pentru a avea un ten curat si sanatos nu este suficient sa te demachiezi in fiecare seara ci si sa folosesti creme hidratante. Tratamentele faciale sunt esentiale pentru pastrarea tenului curat si hidratat.

Fiecare dintre noi avem un as in maneca: mastile naturale preparate in casa. Iti poti prepara o masca naturala cu ingredientele ce sunt indemana tuturor, o masca ce te poate ajuta sa iti hidratezi pielea sis a arati impecabil in fiecare zi.

Masca cu avocado si miere

Mierea si avocado sunt produse naturale foarte delicate cu pielea, conferindu-I hidratarea de care are nevoie. Un avantaj major pe care fructul de avocado ti-l ofera este ca iti hraneste pielea cu acizi grasi si microuleiuri fara a incarca. Este o masca ideala pentru persoanele cu riduri si pentru pielea uscata.

Paseaza jumatate de avocado cu 3 linguri de miere, amestecale si aplica masca pe fata. Las-o sa actioneze timp de zece minute, apoi clateste bine cu apa.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: mască ten
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close