Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Mihaela Bilic dă peste cap tot ce știam despre slăbit! Motivul pentru care 90% dintre noi nu slăbim: ”Ce ziceți de așa o constatare?”

Mihaela Bilic dă peste cap tot ce știam despre slăbit! Motivul pentru care 90% dintre noi nu slăbim: ”Ce ziceți de așa o constatare?”

Mihaela Bilic dă peste cap tot ce știam despre slăbit! Motivul pentru care 90% dintre noi nu slăbim: ”Ce ziceți de așa o constatare?”
26 Apr 2018   •   11:56

Mihaela Bilic a explicat o teorie simplă din cauza căreia ne îngrășăm mulți dintre noi. Spre exemplu atunci când ne este foame, de fapt ne este sete. Nutriționistul ne îndeamnă ca de fiecare dată când credem că ne este foame să bem un pahar cu apă.

”Când ți-e sete nu ți-e foame, ce ziceți de așa o constatare? Nu se poate sa nu fi simțit vreodata- macar dupa ce ați mâncat pastrama, afumaturi și muraturi sarate- senzația aia de gura uscata când mori de sete, când nu mai ai saliva și nici sa înghiți nu mai poți...gâtul te arde, buzele îți sunt aspre și știi sigur ca ți-e sete și trebuie sa bei urgent.

Cum ar fi sa va propuna cineva sa mâncați ceva? Exclus, nu-i așa?! Atunci când ți-e sete nu numai ca nu-ți poate fi foame, dar nici macar ideea de mâncare nu o poți tolera. Pentru ca centrul setei blocheaza centrul foamei, așa ca ori faci una, ori alta. 

Toate produsele, plantele, suplimentele și medicamentele care au ca efect (fie el și secundar) hipo-salivația creeaza senzația de gura uscata, stimuleaza setea și inhiba apetitul. De aici pâna la slabit nu mai e decât un pas. Pentru ca, nu-i așa, cine bea apa se cheama ca postește și slabește

P. S. poate cine știe, vazând postarea mea, vreunui om de știința îi vine vreo idee și inventeaza o pastila de sete...care sa ne ajute în lupta grea cu kilogramele” a scris Mihaela Bilic pe Facebook.  

×
Subiecte în articol: mihaela bilic slabit motiv dieta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close