Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Patru obiceiuri zilnice pentru un ten sănătos

Patru obiceiuri zilnice pentru un ten sănătos

Patru obiceiuri zilnice pentru un ten sănătos
Sursa foto: Foto: www.synergieskin.com
08 Sep 2015   •   09:34

Poti sa-ti rasfeti piele cu tot felul de crème extraordinar de scumpe, dar sunt mici obiceiuri zilnice care pot contribui cu adevarat la sanatatea tenului tau, transformandu-l astfel incat sa arate cu adevarat sanatos si radiant.

Fara doar si poate, cremele de fata sunt bune si, in unele cazuri, de nelipsit. Dar nu sunt suficiente. Ne ajuta sa ne dam cu o lotiune extraordinar de scumpa pe fata, dar daca fumam doua pachete de tigari pe zi cu siguranta, in cativa ani, tenului nu va mai arata bine. Nu o sa va spunem acum sa va lasati de fumat, caci stiti bine de unele singure ca ar trebui. Va putem insa oferi unele sfaturi care, puse in practica zilnic, va improspateaza tenul si va ajuta sa reduceti efectele nocive cauzate de mediul exterior, cum ar fi poluarea si fumul de tigara (activ sau pasiv).

Protectie SPF

Indiferent de vremea de afara, ca e iarna si avem zapada sau e vara torida, crema cu protectie solara este absolut obligatorie. Ideal ar fi sa folositi atat o crema hidratanta sau antirid de zi care sa aiba SPF de 30, dar si un fond de ten cu factor de protectie. Atentie, daca crema are SPF 10 si fondul de ten tot 10, nu inseamna ca protectie pielii impotriva soarelui se ridica la 20!

Continuarea pe Lyla.ro



×
Subiecte în articol: ten crema
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close