Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Produsele pe care dermatologii nu le aplică niciodată pe piele

Produsele pe care dermatologii nu le aplică niciodată pe piele

Produsele pe care dermatologii nu le aplică niciodată pe piele
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Aug 2017   •   13:04

Dermatologii cunosc cel mai bine pielea și de aceea oferă întotdeauna cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea și menținerea ei. Sfaturile de la dermatologi și specialiști te vor ajuta să ai grijă de tegument la orice vârstă. 

Jurnaliștii de la clickpentrufemei.ro îți arată ce nu își aplică niciodată dermatologii pe piele:

Pastă de dinți - Majoritatea oamenilor consideră pasta de dinți un remediu pentru coșuri. Dermatologii spun că ar putea avea efecte pozitive, dar poate provoca uscare și iritație, mai ales dacă este folosită pe termen lung și frecvent. Este recomandat să mergi la un specialist pentru stabilirea unui tratament.

Săpun obișnuit - Umiditatea pielii este afectată când folosim un săpun obișnuit. Săpunul extrage lipidele de pe epiderma pielii, iar acest lucru duce scăderea elasticității pielii, conferindu-i tegumentului o textură dură și uscată. În locul săpunurilor parfumate, folosește-le pe cele fără parfumuri și antibacteriene.

Scruburi abrazive - Scruburile abrazive vor provoca hiperpigmentare și iritare. Stai departe de măștile exfoliante care conțin sare sau microbile. În schimb, poți alege măștile cu efect exfoliant pe bază de ulei din semințe de jojoba sau retinol, care sunt blânde cu pielea.

Citește continuarea pe clickpentrufemei.ro. 

×
Subiecte în articol: crema ten piele
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close