Antena 3 CNN Mediu Biodiversitate Momente amuzante surprinse într-un parc național, cu ''Baloo de Ceahlău''. Ursul se scarpină de un copac: "Seamănă cu un dans"

Momente amuzante surprinse într-un parc național, cu ''Baloo de Ceahlău''. Ursul se scarpină de un copac: "Seamănă cu un dans"

Imagini senzaţionale suprinse în Parcul Național Ceahlău cu ''Baloo''. Un urs a fost surprins în timp ce se scarpină de un copac.

Momente amuzante surprinse într-un parc național, cu ''Baloo de Ceahlău''. Ursul se scarpină de un copac: "Seamănă cu un dans"
Sursa foto: Facebook/ Parcul National Ceahlau
de Mia Lungu    |    28 Apr 2022   •   18:33

"Baloo de Ceahlău. Prima vizită după ieșirea din bârlog se face la apă, apoi începe să caute pe marginea paraielor, urzici si alte trufandale vegane, episod urmat de igiena corporală", transmit reprezentanții Parcului Național Ceahlău, pe pagina de Facebook.

Imagini senzaționale surprinse în Ceahlău de camerele ascunse postate de cei care administrează parcul național. Ursul s-a scărpinat de un copac, pe modelul lui Baloo din Cartea Junglei

"Acolo unde au arbori de scărpinat, încearcă să scape de excesul de par, semnalizandu-si in același timp în teren prezența. Seamănă un pic și cu un dans de Anul Nou", se mai arată în mesajul publicat pe rețeaua socială.

După cum vă promiteam acum câteva zile, am recuperat filmarea cu Baloo de Ceahlău. Prima vizită după ieșirea din bârlog se face la apă, apoi începe să caute pe marginea paraielor, urzici si alte trufandale vegane, episod urmat de igiena corporală.. Acolo unde au arbori de scărpinat, încearcă să scape de excesul de par, semnalizandu-si in același timp în teren prezența. Seamănă un pic și cu un dans de Anul Nou :)

Posted by Parcul National Ceahlau on Wednesday, 27 April 2022

 

×
Subiecte în articol: Baloo Ceahlău ursul
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close