Antena 3 CNN Meteo Avertizare de vremea rea de la ANM | Prognoza meteo actualizată pe regiuni

Avertizare de vremea rea de la ANM | Prognoza meteo actualizată pe regiuni

Fenomenele extreme lovesc țara noastră. Sunt anunțate ploi, temperaturi scăzute și vânt puternic. Iată cum arată prognoza meteo actualizată pe regiuni.

Avertizare de vremea rea de la ANM | Prognoza meteo actualizată pe regiuni
Sursa foto: Pixabay | Pexels
de Claudia Popovici    |    08 Mai 2023   •   18:16

Prognoza meteorologilor arată că temperaturile ar putea coborî chiar la 0° în anumite zone ale țării, iar vremea rea ar putea dura până la finalul lunii mai.

"Astăzi, într-adevăr, s-ar putea să mai avem niște averse cu descărcări, posibil căderi de grindină în zona Transilvaniei. Deja am avut două avertizări cod galben pentru județele Mureș. Maximele vor oscila undeva între 10 și cel mult 18-20 grade în partea de vest a teritoriului, nopțile vor fi de asemenea răcoroase, cu minime în general între 2 și 10 grade.

Marți spre miercuri, miercuri spre joi putem vorbi și de brumă în Maramureș, vestul Transilvaniei sau în nordul Moldovei, acolo unde termometrele ar putea să coboare până în jurul a 0 grade.

O încălzire timidă se va produce în weekend, dar mai degrabă să o resimțim abia săptămâna viitoare. Deci aceste alternanțe ar mai putea să le avem chiar și în restul lunii mai, chiar dacă la orizont se vede acea încălzire" a spus Mihai Timu, meteorolog în cadrul ANM, la emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close