Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo pentru luna ianuarie. Vremea se schimbă de săptămâna următoare

Prognoza meteo pentru luna ianuarie. Vremea se schimbă de săptămâna următoare

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că până la finalul lunii ianuarie temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi diferite în fiecare regiune.

Prognoza meteo pentru luna ianuarie. Vremea se schimbă de săptămâna următoare
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    04 Ian 2022   •   08:22

În săptămâna 03.01.2022 – 10.01.2022, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în toate regiunile. Cel mai cald va fi în sud și local în centru și est. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice și nordice, dar și local deficitar la munte și în sud-estul extrem, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 10.01.2022 – 17.01.2022, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 17.01.2022 – 24.01.2022, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată țara. Și regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

În săptămâna 24.01.2022 – 31.01.2022, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință ușor deficitară, local, în sudul și vestul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo ianuarie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close