Antena 3 Opinii Adrian Ursu: Băsescu deţine controlul total asupra Guvernului cu sau fără Lăzăroiu

Adrian Ursu: Băsescu deţine controlul total asupra Guvernului cu sau fără Lăzăroiu

de Antena3.ro    |    06 Iun 2011   •   14:23
Adrian Ursu: Băsescu deţine controlul total asupra Guvernului cu sau fără Lăzăroiu
Sursa foto: Foto: inpolitics.ro

Preşedintele Traian Băsescu deţine controlul total asupra Guvernului cu şi fără ajutorul noului ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a comentat jurnalistul Adrian Ursu, invitat la ediţia de luni dimineaţă a ştirilor de la Antena 3.

"Controlul asupra Guvernului al lui Traian Băsescu este total cu sau fără Lăzăroiu. Noul ministru trebuie crescut în notorietate pentru nişte planuri politice viitoare probabil ale lui Traian Băsescu, în care este inclus şi domnul Lăzăroiu, iar poziţia de la Ministerul Muncii îi asigură expunere publică suficient de mare pentru ce va vrea să facă de aici încolo", a spus Adrian Ursu, la Antena 3.

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a preluat, pe 3 iunie, mandatul de ministru al Muncii de la Emil Boc. Pe 1 mai, Sebastian Lăzăroiu a fost eliberat din funcţia de consilier prezidenţial, raporturile de muncă încetând cu acordurile părţilor, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.
×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close