Antena 3 CNN Opinii Adrian Ursu: Cei de la Deveselu se vor descurca precum în filmul California Dreamin'

Adrian Ursu: Cei de la Deveselu se vor descurca precum în filmul California Dreamin'

Adrian Ursu: Cei de la Deveselu se vor descurca precum în filmul California Dreamin'
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Mai 2011   •   11:16

Elementele scutului american antirachetă vor fi amplasate în baza aeriană de la Deveselu, în judeţul Olt. Invitat la Revista Presei, in cadrul emisiunii Ştirile Dimineţii la Antena 3, jurnalistul Adrian Ursu, realizatorul emisiunii Exces de putere, a dezbătut acest subiect fierbinte care a lansat foarte multe speculaţii în ultima vreme.

"E o poveste care are componenta serioasă, gravă, aceea că România intră într-un sistem de securitate din care era corect să facem parte, câtă vreme am fost primii care am sărit în foc atunci când ni s-a cerut. Iar pentru asta am plătit cu vieţile unor militari români. E o nouă confirmare a poziţiei noastre în NATO.

Partea amuzantă a acestei poveşti este că tot prin zona aceasta se petrece şi acţiunea filmului California Dreamin, unde un şef de gară care urma să permită tranzitarea gării sale de către un tren NATo refuză să facă acest lucru şi îi transmite domnului Armand Assante un lucru foarte simplu: "Fuck you USA, fuck you NATO, asta e gara mea şi pe aici nu se trece". Cei de la Deveselu se vor descurca şi ei în aceeaşi notă, vine NATO, mai punem de un grătar de mici pentru băieţii de la garnizoană în ziua liberă, fetele vor presta dansuri populare pentru a veseli yankeii şi aşa mai departe", a declarat Adrian Ursu.

 


×
Subiecte în articol: Deveselu Adrian Ursu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close