Antena 3 CNN Opinii Cum poate Curtea să spună că nu sunt dovezi în cazul Țăndărei?

Cum poate Curtea să spună că nu sunt dovezi în cazul Țăndărei?

Adrian Ursu a vorbit despre modul în care autoritățile britanice au acționat în cazul Țăndărei. Jurnalistul susține că polițiștii britanici și au făcut treaba, însă fără să reușească să îi convingă pe magistrații români că sunt destule probe.

Cum poate Curtea să spună că nu sunt dovezi în cazul Țăndărei?
de Adrian Ursu    |    24 Dec 2019   •   10:16

”Cum poate Curtea să spună că nu sunt dovezi și cum poate să treacă atât de mult timp de la existența acelor dovezi până la pronunțarea sentinței finale din moment ce lucrurile au fost descoperite atunci de la un capăt la altul al rețelei, de la locul unde plecau copiii, la locul unde ajungeau copii și la locul unde ajungeau banii.

Polițistul britaic și bănuiesc că sunt mulți polițiști britanici care au acționat în acest caz și-au făcut datoria și acum trebuie să și-o facă în fața unui fenomen care era evident. Ei erau la cerșit, la furat de portofele. Era o rețea care exploata copiii altora, iar polițiștii britanici au acționat așa cum trebuie, au mers pe tot firul banilor, fără să reușească din păcate să îi convingă și pe magistrații români că sunt suficiente probe.”

Adrian Ursu, revoltat de cazul Țăndărei: Cum poate Curtea să spună că nu sunt dovezi?

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu cazul țăndărei
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close