Antena 3 CNN Opinii Crin Antonescu: Domnul Lăzăroiu nu era un om politic, nu avea nici un fel de calificare în zona muncii

Crin Antonescu: Domnul Lăzăroiu nu era un om politic, nu avea nici un fel de calificare în zona muncii

Crin Antonescu: Domnul Lăzăroiu nu era un om politic, nu avea nici un fel de calificare în zona muncii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Sep 2011   •   21:26

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat în cadrul emisiunii "Ştirea Zilei" de pe Antena 3 că fostul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, nu era un om politic şi nu avea nici un fel de calificare în zona muncii, familiei, protecţiei sociale.

"Domnul Lăzăroiu nu era un om politic şi nu avea nici un fel de calificare în zona muncii, protecţiei sociale, familiei, era cum s-a spus, un politruc mai mare sau mai mic, care la un moment dat, dintr-un joc politic absolut ocult pentru restul societăţii, a ajuns şi ministru.Cum a fost pus acolo aşa a şi plecat", a precizat preşedintele PNL.

În legatură cu revocarea sa din funcţia pe care o ocupa, Antonescu susţine că această mişcare arată deriva în care se afla puterea. Totodată, preşedintele PNL se arată indignat de faptul că premierul Emil Boc a anunţat că guvernul are nevoie de un ministru cu normă întreagă la Ministerul Muncii.

"Acest om îşi permite să ne anunţe că am avut un ministru care nu avea normă întreagă. Cine plăteşte diferenţa? Desigur, noi, nu cei care guvernează", a declarat Antonescu.

 




×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close