x close

Informații noi în cazul polițistului acuzat de mită. Persoane sus puse în Justiție, implicate

de Adina Anghelescu    |    03 Mai 2020   •   13:48
Informații noi în cazul polițistului acuzat de mită. Persoane sus puse în Justiție, implicate hepta

Avem noi informaţii din dosarul poliţistului acuzat că a luat mită de 1,1 milioane de euro de la un om de afaceri ca să îl scape de o cauză penală. Poliţistul a fost arestat pentru 30 de zile. În întreaga poveste ar fi implicate persoane sus puse din Justiţie.

”Este confirmat flagrantul făcut de DNA, în urma căruia ofițerul a fost săltat și ulterior arestat. Dosarul de la DNA are la bază sesizarea, denunțul făcut în luna februarie a acestui an de către afaceristului Bogdan Savin, care e patronul Acer. 

Intermediarul din această poveste, prieten al polițistului implicat, a venit la Savin cu propunerea să dea mită ofițerului implicat care lucra în dosarul de înșelăciune în care e acuzată firma lui Savin Bogdan.

Mita era pentru ca Fleancu să aranjeze dosarul în așa fel încât să se dea la un moment dat soluție de clasare sau chiar infirmare. 

Există și interceptări de la anumite discuții car ar fi fost purtate de intermediari cu Sabin Bogdan și un ambiental de la flagrant. Fleancu nu ar fi pus mâna pe bani”, a spus Adina Anghelescu.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati