x close

Ion Cristoiu: Marele avantaj al lui Rareș Bogdan în bătălia pentru Primăria Capitalei

de Ion Cristoiu    |    09 Feb 2020   •   20:49
Ion Cristoiu: Marele avantaj al lui Rareș Bogdan în bătălia pentru Primăria Capitalei

Rareș Bogdan va lua voturi și de la USR, dacă va intra în bătălia pentru Primăria Capitalei, în calitate de candidat al PNL, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, la Antena 3.

Ion Cristoiu: Rares Bogdan are un mare avantaj. Poate lua și de la USR. Toată acea campanie în care el, ca jurnalist, era în piață, i-a adus simpatii și din electoratul USR. (...) Va folosi spaima de Firea.

Dacă erau două tururi era o catastrofa pentru PNL pentru că ar fi câștigat Nicușor Dan. Atunci, vor fi la masa verde. PNL nu va da înapoi, nu va fi de acord să candideze din partea dreptei unul de la USR. Bucureștiul dă un semnal în toată țara. Bucureștiul înseamnă bani.

Apoi, Klaus Iohannis are o fereastră de un an. De la anul, el nu mai contează. Pe fotoliul lui, nu îl mai ascultă nimeni. Așa s-a întâmplat și cu Băsescu. Așa că el trebuie să rezolve de pe acum cine câștigă Bucureștiul.

Ar putea să candideze și domnul Orban, ca o consolare, însă PNL merge pe Violeta Alexandru în ideea că valul o duce și că e și ea femeie. (...) Oricum, cine va fi primar pe București are deja 50% șanse din a fi candidatul dreptei la președinția României.


 

Citeşte mai multe despre:

primaria capitalei rares bogdan
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati