Antena 3 CNN Opinii Mihaela Bîrzilă, despre cele mai importante momente din 2019: „Pe mine m-a marcat foarte mult întâlnirea cu părinții Alexandrei Măceșanu”

Mihaela Bîrzilă, despre cele mai importante momente din 2019: „Pe mine m-a marcat foarte mult întâlnirea cu părinții Alexandrei Măceșanu”

Realizatoarea emisiunii News Magazine, Mihaela Bîrzilă, a vorbit despre cele mai importante momente din 2019.

Mihaela Bîrzilă, despre cele mai importante momente din 2019: „Pe mine m-a marcat foarte mult întâlnirea cu părinții Alexandrei Măceșanu”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de Mihaela Bîrzilă    |    31 Dec 2019   •   18:56

„Pe mine m-a marcat foarte mult întâlnirea cu părinții Alexandrei Măceșanu. Știam drama lor inimaginabilă, vorbisem de atâtea ori despre ceea ce s-a întâmplat, m-am revoltat, am cerut explicații de la autorități, dar văzând oamenii aceștia față în față, în fața casei lor acolo lângă Caracal, am rămas fără cuvinte.

Erau de o decență devastatoare. Decența cu care oamenii aceștia și-au strigat revolta, pe bună dreptate după ce fetița lor a dispărut și a trecut prin ce a trecut, pe mine m-a copleșit.

Nu am putut decât să o îmbrățișez pe mama Alexandrei.

La fel s-a întâmplat și la Dioști, în fața casei Luizei. Mama ei, în ziua alegerilor prezidențiale când ne-am dus să vedem ce se întâmplă, dacă merge la vot și să o întrebăm ce mesaj are pentru președintele care urmează să fie ales, nu-a invitat să mâncăm pâine caldă abia scoasă din cuptor.

Oamenii ăștia merită un răspuns de la noi, de la autorități, și merită să învățăm ceva din drama aceasta”, a spus Mihaela Bîrzilă.

Mihaela Bîrzilă, despre cele mai importante momente din 2019

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close