Antena 3 CNN Opinii Mihai Gâdea: Ce s-a întâmplat astăzi la Cluj e stupefiant. Există niște interese în spate

Mihai Gâdea: Ce s-a întâmplat astăzi la Cluj e stupefiant. Există niște interese în spate

În ciuda măsurilor de distanțare socială, mii de oameni au fost în parcarea din fața Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură.

Mihai Gâdea: Ce s-a întâmplat astăzi la Cluj e stupefiant. Există niște interese în spate
Sursa foto: Antena 3
de Mihai Gâdea    |    09 Apr 2020   •   21:53

„Autoritățile, ordonanțele militare, medicii, experții, presa încearcă să îi convingă pe toți, pe bună dreptate, că una dintre cheile învingerii acestei epidemii este să stăm la distanță unii de alții.

E dureros. În momentul în care iubești pe cineva vrei să-l ții în brațe, vrei să dai mâna cu el.

Dacă îl iubești în aceste zile îl ții la doi metri distanță. Ce s-a întâmplat astăzi la Cluj, acolo unde un aeroport întreg era ticsit, 12 avioane au plecat către Germania cu oameni care se duceau la muncă, e stupefiant.

A fost un întreg scandal astăzi și am văzut oameni care și-au exprimat revolta, indignarea.

Acolo pare și o bătălie politică între cei care sunt la Cluj în această chestiune. Pe mine mă interesează în aceste zile mai puțin spre deloc bătăliile politice. Ce vedem noi aici este o indolență pe care în felul ăsta nu am văzut-o nici măcar la Suceava. (...) Este demonstrația că în momentul în care există niște interese în spate, în momentul în care există niște firme foarte interesate să ia oamenii din România și să îi ducă în Germania la muncă, și acele interese sunt complexe ...trebuie să aflăm complexitatea lor”, a spus Mihai Gâdea, joi, la Antena 3.

Dosar penal după aglomerația de pe Aeroportul din Cluj. Mii de români s-au strâns pentru a pleca în Germania

Aproape 2.000 de persoane din judeţe din Transilvania şi Moldova au fost în parcarea din faţa Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close