Antena 3 CNN Opinii Mihai Gâdea, reacție după ce Monica Anisie a refuzat întâlnirea cu Selly: Cât de lipsit de tact să fii să refuzi asta!

Mihai Gâdea, reacție după ce Monica Anisie a refuzat întâlnirea cu Selly: Cât de lipsit de tact să fii să refuzi asta!

Mihai Gâdea a comentat gestul ministrului Educației de a refuza întâlnirea cu vloggerul Selly, una dintre emblemele tinerilor din ziua de azi. Monica Anisie trebuia să aibă o întrevedere cu Selly, dar în momentul în care a aflat că totul va fi filmat, ministrul a anulat întâlnirea.

Mihai Gâdea, reacție după ce Monica Anisie a refuzat întâlnirea cu Selly: Cât de lipsit de tact să fii să refuzi asta!
de Mihai Gâdea    |    03 Sep 2020   •   21:59

”Selly a impresionat pe mulți. E un tip care vorbește foarte bine, care are o gândire extrem de articulată, care e foarte plăcut atunci când îl asculți și când îl vezi. Printre subiectele pe care le-am dezbătut cu el la Sinteza Zilei a fost despre ministrul Anisie care îl invitase pe vlogger pentru a ave o discuție despre reformarea sistemului de Educație.

Selly a vorbit despre asta, a avut niște idei execepționale, a devenit viral și a fost văzut de milioane de oameni. E extrem de urmărit pentru că omul are ce să spună.

Când să se ducă la Minister, Anisie a zis să nu mai vină. Asta pentru că a vrut să filmeze, iar pentru faptul că a vrut să transmită pe Facebook lucrurile pe care el le credea, doamna Anisie i-a anulat întâlnire. În aceste zile când ar fi trebuit să dea încredere și să se întâlnească cu un astfel de om, care este foarte apreciat.”, a spus Mihai Gâdea.

Iar fi adus un plus de simpatie această întâlnire ministrului Educației

”Nu ai cum să nu îi admiri magnetismul, carisma, să reușești la 18 ani să ai atâtea milioane de oameni care să te urmărească și să ai un ministru al Educației atât de troglodit încât să nu înțeleagă faptul că dacă s-ar fi întâlnit cu Selly public i-ar fi adus un plus de simpatie tinerilor.

Cât de lipsit de inteligență, chiar și politică, lipsit de tact să nu vrei să te întâlnești cu un astfel de om”, a adăugat Gâdea.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Shelly
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close