Antena 3 CNN Opinii Mircea Badea a răbufnit după numărul record de infectări cu coronavirus: Să înceteze cu astfel de manevre odioase!

Mircea Badea a răbufnit după numărul record de infectări cu coronavirus: Să înceteze cu astfel de manevre odioase!

Mircea Badea vine cu o reacție dură după ce numărul de infectări cu noul coronavirus a bătut un nou record azi. Badea susține că acesta este rezultatul politicii autorităților.

Mircea Badea a răbufnit după numărul record de infectări cu coronavirus: Să înceteze cu astfel de manevre odioase!
de Mircea Badea    |    08 Iul 2020   •   20:40

”În mod evident cifra de azi e una foarte mare și nu are nicio legătură cu decizia CCR. Am văzut că azi, de la autorități,a venit mesajul - iată efectele. E exclus. Nu puteau oamenii care s-au eliberat din spital să infeecteze alții. A încercat inducerea acestei minciuni în spațiul public. Aș face un apel la autorități să înceteze cu astfel de manevere odioase.

Dacă avem acest număr uriaș asta e rezultatul politicii autorităților. Ele dacă ar avea un minim de bun simț, ar mai lăsa un pic din agresivitatea asta și din stilul inchizitorial cu care se adresează pentru că numărul de azi e rezultatul politicii lor antipandemie.”, a spus Mircea Badea.

Se agață de iluzia că internează pacienți depistat întâmplător

”Noi avem o componentă așa foarte originală cu mult patetism pe alături și mult spirit inchizitorial pe alte locuri. Hai să facem altfel.E greu de crezut că pornirile și adn-ul politic al celor care au decis politica antipandemie de acum se va mai schimba. Mi-e foarte greu să cred că vor testa masiv sau să mai fie imagini din alea horror ca la Vama Veche. Cred că vor continua să se agațe de iluzia că internând cu forța pe ăia că îi vor depista întâmplător vor controla fenomenul.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close