Antena 3 CNN Opinii Radu Tudor: ”Atac dubios în Transnistria. Imaginile care dau de gol totul”

Radu Tudor: ”Atac dubios în Transnistria. Imaginile care dau de gol totul”

La Tiraspol, în apropiere de clădirea Ministerului Securității Statului, au răsunat explozii luni după amiază, scrie timpul.md.

Radu Tudor: ”Atac dubios în Transnistria. Imaginile care dau de gol totul”
de Radu Tudor    |    25 Apr 2022   •   20:34

Ar fi fost lansate cel puțin 3 dispozitive explozive, anunță mai multe surse.

Vă reamintim că anterior în Transnistria au mai fost făcute multiple alerte false cu bombă. Forțele speciale i-au reținut pe făptași, și astfel s-a dovedit că erau cetățeni ai Federației Ruse.

În urmă cu câteva zile, Ministerul rus al Apărării a anunțat a două fază a „operațiunii speciale” ce prevede accesul la granița cu Transnistria. Nu este exclus că rușii să organizeze astfel de provocări pentru a tulbură și provoacă societatea, scrie timpul.md.

Fotografiile cu lansatoarele de grenade observate la față locului sunt foarte prețioase:

Este vorba despre lansatoarele RPG 22 și RPG 27. Aceste din urmă este folosit pe scară largă de Armata Rusiei. Alte țări care au în dotare un astfel de lansator sunt Gabon și Iordania. De asemenea, forțele separatiste rusofone din Transnistria au în dotare o astfel de armă.

Vă reamintesc faptul că și în Donețk a avut loc un atac diversionist exact înaintea declanșării războiului și a invaziei militare rusești asupra Ucrainei.

Citește continuarea pe radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: Tiraspol Transnistria
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close