Antena 3 CNN Opinii Radu Tudor: România rămâne corigenta Europei în materie de infrastructură

Radu Tudor: România rămâne corigenta Europei în materie de infrastructură

Mi-am luat gândul de la orice fel de idee de autostradă, avem politicieni incompetenți, a declarat Radu Tudor.

Radu Tudor: România rămâne corigenta Europei în materie de infrastructură
Sursa foto: Antena 3
de Radu Tudor    |    08 Iun 2020   •   19:40

„Nu mai trebuie să tolerăm această involuție revoltătoare a țării noastre. Acum când avem și fonduri europene, avem parteneriat public privat, avem posibilitatea unor împrumuturi ca să dezvoltăm această țară din păcate nu se întâmplă acest lucru.

România rămâne corigenta Europei în materie de infrastructură și de fiecare dată când vii dintre o minivacanță pur și simplu ți se taie atunci când trebuie să te întorci(...).

Radu Tudor: Nu mai putem să tolerăm o Românie atât de înapoiată din perspectiva infrastructurii în raport cu alte țări europene

Și la ei sunt trasee complicate, și la ei sunt munți și câmpii. Ei și-au făcut autostrăzile, noi nu putem să facem nici măcar niște pasaje subterane.

De ce mai schimbăm guvernele? De ce de fiecare dată trec multe miliarde de euro de la transporturi și nu se schimbă România la față? De ce avem trenuri murdare și întârziate? Pentru că românul suportă și pentru că în astfel de momente care ar trebui să fie de sărbătoare se întâmplă ca fiecare să se revolte dar în interior acolo, să nu vină la vot ...

Dacă nu îi scuturăm pe acești indolenți, România va rămâne la coada Europei și eu nu îmi doresc acest lucru.

Sunt foarte mulți cetățeni români care plătesc taxe și impozite ca țara asta să se dezvolte și nu se întâmplă și noi cei care lucrăm în televiziune vedem de fiecare dată aceleași imagini -cozile de pe autostradă- pentru că sunt niște șantiere făcută de niște proști.

Nu e în stare unul să gândească pasaje subterane în loc de treceri de pietoni. Sunt lucruri atât de simple. Alții au făcut autostrăzi prin munți”, a spus Radu Tudor, luni seară, la „Punctul de Întâlnire”.

Minivacanța de Rusalii, coșmarul întoarcerii

 

×
Subiecte în articol: cozi autostrazi radu tudor
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close