Antena 3 CNN Opinii Radu Tudor: PNL are 2 viteze, încet şi foarte încet. De o lună fără ministru la Cercetare, Cîţu nu s-a decis, încă "gândeşte"

Radu Tudor: PNL are 2 viteze, încet şi foarte încet. De o lună fără ministru la Cercetare, Cîţu nu s-a decis, încă "gândeşte"

PNL are un ritm politic de melc de când conducerea a fost preluată de Florin Cîţu. Ultimul exemplu: guvernul nu are de o lună un titular al portofoliului la Cercetare, minister esenţial pentru derularea PNRR. 

Radu Tudor: PNL are 2 viteze, încet şi foarte încet. De o lună fără ministru la Cercetare, Cîţu nu s-a decis, încă "gândeşte"
Sursa foto: Antena 3
de Radu Tudor    |    12 Ian 2022   •   10:52

Pliat pe activitatea la relanti a preşedintelui Klaus Iohannis, PNL devine expresia bancului cu ardeleanul care stă şi cugetă. Mă rog, de cele mai multe ori doar stă, scrie Radu Tudor, pe blog.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că partidul nu a luat o decizie în ceea ce priveşte desemnarea unei persoane pentru funcţia de ministru al Cercetării şi Digitalizării, rămas liber în urma demisiei lui Florin Roman, consecinţă a scandalului privind informaţiile eronate din CV-ul său. 

Cîţu susţine că ar vrea ca pentru acest portofoliu să fie desemnată o femeie, scrie adevarul.ro.

"Încă nu am decis ceva. Le-am spus colegilor mei să ne mai gândim, mi-ar fi plăcut să fie o femeie, totuşi, la Ministerul Digitalizării, mi-ar fi plăcut să fie o femeie care să conducă acest minister. Ne uităm la variante", a declarat Florin Cîţu, marţi seară, la TVR.

Fostul ministru al Cercetării, Florin Roman, a anunţat, pe 15 decembrie, că a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în urma acuzaţiilor de plagiat şi în urma informaţiilor eronate din CV-ul său oficial.
 

×
Subiecte în articol: radu tudor Florin Cîțu Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close