Antena 3 CNN Opinii Să vină mafioţii profesionişti!

Să vină mafioţii profesionişti!

Să vină mafioţii profesionişti!
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Aug 2010   •   11:25

Când un coate goale ajuns şef cu "foncirea" nu vede cozile şi bulibăşeala de la plata taxelor, nu e doar orb, e şi prost. Cum ar spune românul, e plecat de acasă, dus cu capul, cu neuronii lipsă la apel. În situaţia asta tembelă sunt cel puţin trei miniştri din sinistrul Guvern Boc: Şeitan, Vlădescu şi Boc însuşi. Nişte incompetenţi care habar n-au să conducă nici gara din Chitilă, aşa că experimentează tot soiul de inepţii pe seama cetăţenilor-slugi.

Normal că Boc, Şeitan şi Vlădescu nu văd statul la cozi, atâta timp cât au SPP-işti care le cumpără ursuleţi de pluş pentru amante, se bagă în faţă la cumpărat orice de oriunde şi nu plătesc nimic, niciodată, poate doar în faţa Marii Adunări Naţionale de la Cotroceni. Acum vor bani la stat pentru că nu mai au lovele îndeajuns pentru clientela de partid, dar nici măcar nu ştiu cui să-i adune de la fraieri. Toţi hoţii care strâng taxe de protecţie au ajuns să fie mai eficienţi decât statul lui Boc, Şeitan şi Vlădescu. Aşa că, dacă tot ne-am consolat că avem un stat mafiot, măcar să îl preia mafioţii profesionişti şi nu nişte amatori cu dosarul de cadre la zi.

De la taxele pe fumărit, la cozile lui nea Nicu, poporul român a văzut multe şi va trece şi peste umilinţele unor neica nimeni din Palatul Victoria. Dar, după o lună, un an sau doi, când sinistrul Guvern Boc se va prăbuşi, numele acestor caricaturi nu se vor mai auzi decât cel mult la apelul de dimineaţă. Voi chiar nu vă daţi seama că nimeni, niciodată, nu o să vă mai voteze nici măcar în Congo?

P.S. Nebunia cu cozile pentru DDA şi PFA a unit, pentru prima dată de mult timp, întreaga presă. Antena 3, Realitatea, Pro TV, Hotnews, bloguri, ziare, analişti, toată lumea a înjurat la unison incompetenţa unor birocraţi fără căpătâi. Dar, trebuie precizat, că aceste cozi resimţite acum şi de liber-profesionişti sunt o obişnuinţă, lună de lună, pentru toţi posesorii de firme din România. Adică cei care au scăpat până acum ţara de faliment.

Bogdan Pitaru

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close