x close

100 de minute. Caracatiţa intereselor din jurul lui Klaus Iohannis

de G.S.    |    31 Oct 2014   •   17:36
100 de minute. Caracatiţa intereselor din jurul lui Klaus Iohannis Exclusiv
Nu doar oameni politici ai vechiului sistem se ascund în spatele lui Klaus Iohannis, ci şi o armată de afacerişti certaţi cu legea care învârt zeci de milioane de euro şi care văd în candidatul ACL un posibil salvator. 
 
Unul dintre aceştia este Călin Mitică, reţinut de DNA pentru constituirea de grup infracţional organizat. Acesta, potrivit DNA, urmărea sa corupă funcţionari publici din cadrul unor structuri subordonate CFR SA, din CFR Calatori SA si din Societatea Nationala a Sării Salrom SA, pentru a obţine contracte pentru cele doua firme pe care le controlează. 
 
Cine este Călin Mitică şi ce legături are în această poveste, aflăm dintr-un material prezentat în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3 : 
 
 
Dar Călin Mitică nu este singurul nume greu implicat în această campanie. Un alt om de afaceri important este Adrian Thiess. Thiess, omul care controlează publicaţia Puterea, este tot un apropiat de-al lui Vasile Blaga cu interese imense la CFR Marfă. Acum se ocupă cu supravegherea din umbră a campaniei lui Klaus Iohannis.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati