Antena 3 CNN Politică 132 de ani de la înfiinţarea PNL

132 de ani de la înfiinţarea PNL

132 de ani de la înfiinţarea PNL
25 Mai 2007   •   07:36

Liberalii au sărbătorit joi seară 132 de ani de la înfiinţarea PNL. Membrii de seamă ai partidului şi-au dat întâlnire la Palatul Parlamentului. Premiul de excelenţă "I.C. Brătianu", a fost acordat anul acesta Asociaţiei Pro Democraţia, pentru implicare în elaborarea noului Cod Electoral. Discursurile au fost unul şi unul. Liberalii n-au suflat un cuvânt despre înfrângerea de la referendumul din 19 mai, dar au lansat suficiente săgeţi în direcţia preşedintelui Traian Băsescu. Ministrul de Externe de exemplu a expus păcatele României.

?PNL nu a obţinut vremelnice succese de imagine obţinute prin demagogie şi prin păcălirea populaţiei o dată la 4 ani!?, a declarat premierul Tăriceanu.

Liberalii s-au luat la întrecere cu Băsescu şi au încercat să recupereze discursul despre introducerea votului uninominal. Au acordat premiul de execelenţă I. C. Brătianu pentru promovarea acestui tip de scrutin asociaţiei Pro Democraţia. În semn de recunoştinţă pentru distincţia primită, Pârvulescu i-a criticat pe cei care vorbesc despre alegeri anticipate... aluzie la Partidul Democrat. ?Alegerile anticipate nu se pot face cu votul uninominal. Sunt ipocriţi cei care spun că vor vot uninominla şi alegeri anticipate?, a declarat Pârvulescu.

În cele din urmă liberalii au renunţat la discursuri şi au început cocktail-ul.

Antena 3

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close