Antena 3 CNN Politică 240 de membri PLD au mâncat şi au băut fără să plătească

240 de membri PLD au mâncat şi au băut fără să plătească

240 de membri PLD au mâncat şi au băut fără să plătească
17 Iul 2007   •   21:13

Au mâncat, au băut de aproape 8.000 de lei şi au plecat fără să plătescă. Asta spune patronul unui restaurant din Buzău, despre reprezentanţii Partidului Liberal Democrat, care în frunte cu Gheorghe Flutur au organizat la finele lunii trecute o petrecere în localul său. Pe 24 iunie, după întâlnirea politică la care a fost ales noul preşedinte al filialei Buzău, liderii PLD, împreună cu vicepreşedintele Gheorghe Flutur şi cu mai mulţi alegători au poposit la un restaurant unde au petrecut câteva ore bune cu mâncare şi băutură din belşug.

?A fost o petrecere a PLD şi am servit 241 de persoane la care era de faţă şi domnul Drăghia. Pe la jumătatea petrecerii a venit şi domnul Sălcuţan însoţit de domnul Flutur, au luat loc la masa prezidiului şi i-am servit. Totul a fost bine până în momentul în care s-a pus problema plăţii?, spune şeful de sală al restaurantului.

Liderii PLD nu s-a mai interesat de plata consumaţiei. Patronul restaurantului a luat legătura cu liderul filialei PLD Buzău, Lucian Sălcuţan, cerându-i sa platescă. Fie şi în rate. Degeaba. Liderul PLD Buzău nu recunoaşte că ar chefuit alături de ceilalţi membri ai partidului.

?Acea notă de plată nu este în sarcina PLD, am fost împotriva acelei acţiuni încă de la început. Am trecut pur si simplu pe acolo, am stat la masă câteva minute?, a declarat Lucian Sălcuţan, preşedintele PLD Buzău.

Patronul păgubit promite că nu se va lăsa cu una cu două. Acesta va depune o plângere penală împotriva membrilor PLD.

Observator

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close