Antena 3 CNN Politică 3 dintre cei 6 dezertori s-au înscris în PD

3 dintre cei 6 dezertori s-au înscris în PD

3 dintre cei 6 dezertori s-au înscris în PD
22 Mai 2007   •   11:14
UPDATE: După ce deputaţii Constantin Amariei şi Dumitru Becşenescu, semnatari ai declaraţiei de susţinere a lui Traian Băsescu, dată publicităţii înaintea referendumului, au anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că s-au înscris în PD se pare că şi senatorul Gheorghe Constantin, care a fost exclus din PC săptămâna trecută, se va înscrie tot în Partidul Democrat. Cei şase politicieni care au semnat documentul sunt Teodor Niţulescu (PSD), Constantin Amarie (PSD), Liviu Almăşan (PNL), Constantin Gheorghe (PC), Romeo Hanganu (PC) şi Dumitru Becşenescu (PC). ?Demiterea preşedintelui Traian Băsescu nu aduce niciun progres clasei politice româneşti şi, prin urmare, nici ţării. Preşedintele României trebuie să fie în continuare Traian Băsescu pentru că aceasta este dorinţa poporului român, dincolo de interesele unor vremelnici conducãtori politici?, se arăta în document.

Ca urmare a semnării declaraţiei PSD Teleorman a hotărât excluderea din PSD a deputaţilor Constantin Amariei şi Teodor Niţulescu. Şi Biroul Politic al PC a decis excluderea din partid a parlamentarilor Romeo Hanganu şi Gheorghe Constantin. Conform deputatului PC Ioana Iova Popescu, coordonator al relaţiei cu presa a PC, senatorul PC Ilie Stoica va fi exclus din partid în şedinţa Biroului Politic de marţi pentru că a solidarizat cu cei şase.

Marţi, în plenul Camerei, deputatul Nicolae Popa a anunţat că s-a înscris în PNL, deşi el a intrat în acest partid în urmă cu două săptămâni, după ce demisionase din PC.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close