Antena 3 CNN Politică 6 din cei 322 dezertează în tabăra lui Băsescu

6 din cei 322 dezertează în tabăra lui Băsescu

6 din cei 322 dezertează în tabăra lui Băsescu
18 Mai 2007   •   11:53

Pe ultima sută de metri a luptei pentru referendum, se pare că cei 322 înfieraţi de preşedintele Traian Băsescu încep să se împuţineze. Şase parlamentari susţin, în cadrul unei declaraţii politice remise agenţiei Mediafax, că îl susţin pe Traian Băsescu. Asta în ciuda votului dat în Parlament, în favoarea suspendării şefului statului. Mai mult, parlamentarii recunosc că votul lor a făcut jocul unor alte interese.

Potrivit Mediafax, cei şase care au semnat documentul sunt Teodor Niţulescu (PSD), Constantin Amarie (PSD), Liviu Almăşan (PNL), Constantin Gheorghe (PC), Romeo Hanganu (PC) şi Dumitru Becşenescu (PC). ?Demiterea preşedintelui Traian Băsescu nu aduce niciun progres clasei politice româneşti şi, prin urmare, nici ţării. Preşedintele României trebuie să fie în continuare Traian Băsescu pentru că aceasta este dorinţa poporului român, dincolo de interesele unor vremelnici conducãtori politici?, se arată în documentul primit de agenţia citată.

Suspendarea a început a un joc, spun cei şase, dar a ajuns mult prea departe, atenţionează ei. ?Noi am făcut acest experiment şi am descoperit că am greşit atunci când am intrând în jocul altor interese. Noi îl susţinem astăzi pe Traian Băsescu, depăşind votul pe care l-am dat în Parlament la suspendarea lui din funcţie!?, se mai arată în declaraţia politică.

Cei şase precizează că ?toţi am venit şi am cerut votul pentru programele politice ale partidelor noastre şi nu pentru a ne trezi acum coalizaţi între adversari cu unicul scop de a demite un şef de stat ales?, scrie Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close