Antena 3 CNN Politică Acuzaţiile lui Traian Băsescu nu au acoperire

Acuzaţiile lui Traian Băsescu nu au acoperire

Acuzaţiile lui Traian Băsescu nu au acoperire
15 Mai 2007   •   12:20

Fostul preşedinte Emil Constantinescu consideră că acuzaţiile lui Traian Băsescu conform cărora a negociat cu oligarhii nu au acoperire şi le aseamănă cu declaraţiile "foştilor securişti reciclaţi după 1989 în politicieni, oameni de afaceri, consilieri ai unor partide". "Genul de acuzaţii publice fără acoperire lansate de Traian Băsescu este identic cu cel practicat de foştii securişti reciclaţi după 1989 în politicieni, oameni de afaceri, consilieri ai unor partide ori în Ťsurse de încredereť ale unor redacţii, care m-au implicat pe mine, familia mea şi colaboratorii mei în tot felul de scenarii şi afaceri niciodată dovedite, pentru că nici nu au avut vreodată o bază reală", afirmă Emil Constantinescu, conform Mediafax.

Fostul preşedinte a precizat că nu a dat niciodată sfaturi, "indicaţii sau sugestii Guvernului nici public, cum a făcut-o Traian Băsescu în timpul mandatului său de preşedinte, şi nici în corespondenţe sau prin telefon, cum de asemenea s-a demonstrat că a procedat Traian Băsescu în calitate de preşedinte al României".

Traian Băsescu a afirmat la mitingul de la Iaşi că Emil Constantinescu, deşi a înţeles problemele existente, totuşi a încercat să negocieze cu oligarhii. "După trei ani de mandat, Emil Constantinescu a constatat că nu mai poate schimba sistemul şi că acesta se consolidează", a spus preşedintele suspendat.

Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close