Antena 3 CNN Politică Adomniţei: Nu mai fac reforme în Educaţie!

Adomniţei: Nu mai fac reforme în Educaţie!

Adomniţei: Nu mai fac reforme în Educaţie!
11 Apr 2007   •   11:31

Noul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei, a declarat marţi, la Ploieşti, că au fost deja prea multe reforme în învăţământ. De asemenea, acesta a mai precizat că nu va lua nicio măsură nouă fără a se consulta mai întâi cu sindicatele din învăţământ şi cu asociaţiile studenţeşti. Demnitarul a mai adăugat că va face totuşi unele modificări în cadrul echipei de secretari de stat din subordinea sa. Cristian Adomniţei a deschis la Ploieşti faza naţională a olimpiadei de germană şi rusă. Demnitarul s-a scuzat pentru faptul că nu are experienţă în fruntea ministerului, fiind numit de doar o zi, pentru a răspunde doar întrebărilor generale.

Demnitarul a vorbit şi despre echipa de secretari de stat pe care o va propune primului ministru chiar în această săptămână. La învăţamânt preuniversitar ministrul a nominalizat-o pe şefa Inspectoratului Şcolar Iaşi, Camelia Gavrilă.

Ministrul Educaţiei a recunoscut că mult mediatizata maşină cumpărată de predecesorul său la minister este mult prea scumpă pentru bugetul sărac al educaţiei, dar susţine că nu ştie ce să facă cu ea. La plecare, acesta a preferat microbuzul presei în locul maşinii de serviciu.

Antena 3

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close