Antena 3 CNN Politică Adrian Duicu, în AREST LA DOMICILIU. Decizia este definitivă

Adrian Duicu, în AREST LA DOMICILIU. Decizia este definitivă

de G.S.    |    18 Oct 2014   •   15:36
UPDATE: Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi Adrian Duicu a declarat, sâmbătă, la ieşirea din Penitenciarul Rahova, unde a stat în arest preventiv timp de peste şase luni, că este nevinovat şi că va proba acest lucru în instanţă.

"Cu sigurnaţă voi face faţă în instanţă, fără probleme. Nu sunt vinovat şi sunt sigur că timpul va demonstra că nu sunt vinovat", a spus Duicu.

Ştirea iniţială:

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi Adrian Duicu a fost eliberat din arestul preventiv, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis, definitiv, înlocuirea măsurii cu cea a arestului la domiciliu.

Procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul lui Adrian Duicu pentru trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, instigare la dare de mită, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz în serviciu şi două infracţiuni de folosire a influenţei şi autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul de foloase necuvenite.
 

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close