Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase îl atacă pe Klaus Iohannis, după agresarea lui Voican Voiculescu: Aceasta pare a fi ”România Normală”

Adrian Năstase îl atacă pe Klaus Iohannis, după agresarea lui Voican Voiculescu: Aceasta pare a fi ”România Normală”

Adrian Năstase comentează într-un articol publicat pe blogul său agresiunea la care a fost supus Gelu Voican Voiculescu în Piaţa Revoluţiei, în care îl atacă pre preşedintele Klaus Iohannis.

Adrian Năstase îl atacă pe Klaus Iohannis, după agresarea lui Voican Voiculescu: Aceasta pare a fi ”România Normală”
22 Dec 2019   •   12:39

"Astăzi, diversi copii, adolescenti, tineri – care nu erau născuti in 1989 – ne explică ce s-a intâmplat atunci. Pe baza informatiilor distribuite de diverse ONG-uri cu „democracy” in coadă.

Revolutia română nu mai poate fi si nu mai este apărată de cei care au participat la ea. Singurul care o apără, acum, pare a fi Iohannis. La Parlament sau la Timisoara, in Piata Universitătii, el reprezintă acum Revolutia iar jandarmii, sub noua conducere, permit ca Gelu Voican Voiculescu să fie atacat iar agresorul să nu fie retinut. Cei care cunosc istoria interbelică stiu cum s-a trecut de la violenta verbală la violenta fizică.

Aceasta pare a fi „România normală” – o tară in care obiectivul principal al presedintelui  său este distrugerea unui partid ales democratic",

×

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close