Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: Intră Rusia în NATO înainte să facem autostrăzi

Adrian Năstase: Intră Rusia în NATO înainte să facem autostrăzi

Adrian Năstase: Intră Rusia în NATO înainte să facem autostrăzi
Sursa foto: adrian nastase
14 Aug 2009   •   01:46

Fostul premier al României Adrian Năstase face o analiză succintă a ultimelor evenimente de pe scena politică şi încearcă să stabilească 10 lucruri pe care le-ar remarca cineva care ar ateriza proaspăt în ţară.
În ultima postare pe blogul său, politicianul crede că România este singura ţară din lume afectată grav de criza economică, unde ministrul Economiei este aproape complet absent din dezbaterea publică. Acesta aminteşte că preşedintele a cerut ca elevii să înveţe la şcoală 3-4 materii, să petreacă foarte puţine ore la şcoală şi în rest să acumuleze cunoştinţe de pe internet, iar Capitala României, care mai are încă multe cartiere neconectate la reţelele de apă curentă şi canalizare, plănuieşte să cheltuiască 700 de mii de euro pe ceasuri de cristal suflate cu aur.
Adrian Năstase crede că este foarte ?probabil ca Rusia să intre în NATO înainte ca România să mai construiască 100 de km de autostradă. Tocmai de aceea, cred, unii membri ai guvernului au ales deplasarea cu calul?, punctează acesta.
El mai aminteşte că un ?şef pedelist de judeţ a inventat pictura ovina. Pe dealuri?. De asemenea, arată că premierul ?şi-a numit şoferul consilier. Probabil când Traian Băsescu l-a anunţat că trebuie să conducă guvernul, iniţial s-a gândit la altceva?.


Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close