Antena 3 CNN Politică Adriana Săftoiu îl critică pe Băsescu

Adriana Săftoiu îl critică pe Băsescu

Adriana Săftoiu îl critică pe Băsescu
25 Mai 2007   •   07:26

Adriana Săftoiu a criticat public atitudinea preşedintelui Traian Băsescu, pe care l-a consiliat ani buni. Fostul purtător de cuvânt de la Cotroceni îi reproşează lui Băsescu reacţia avută după incidentul din ziua referendumului. Fostul consilier prezidenţial critică dur strategia staff-ului preşedintelui după ce Traian Băsescu a jignit un reporter al Antenei 1. Fosta consilieră a preşedintelui spune că Traian Băsescu ar trebui să fie un model de comportament tocmai datorită popularităţii de care se bucură.

?Preşedintele are 70% şi este un model de comportament?, a declarat Săftoiu. Criza nu ar fi avut consecinţe atât de grave dacă şeful statului ar fi ales să îşi ceară personal scuze şi dacă recomanda cetăţenilor să nu copieze un asemenea comportament, a mai precizat fostul consilier prezidenţial. Aceasta a mai spus că staff-ul lui Traian Băsescu nu a gestionat cum trebuie scandalul.

Adriana Săftoiu a participat la Cluj-Napoca la lansarea cărţii sale Vocile Puterii. Alături de ea s-au aflat Emil Boc, liderul PD, şi Vasile Blaga, secretarul general al aceleiaşi formaţiuni.

Antena 3

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close