Antena 3 CNN Politică Află ce politician se aştepta ca Adrian Năstase să comită acest gest: "A fost făcut din demnitate"

Află ce politician se aştepta ca Adrian Năstase să comită acest gest: "A fost făcut din demnitate"

Află ce politician se aştepta ca Adrian Năstase să comită acest gest: "A fost făcut din demnitate"
Sursa foto: Foto: Mediafax
de O.P.    |    21 Iun 2012   •   08:28
Adrian Năstase s-a împuşcat, iar această veste a căzut ca un trăsnet peste oamenii politici din România. Cu siguranţă toţi au fost luaţi prin surprindere, însă unii au declarat că se aşteptau la un gest radical din partea fostului premier.

Din această categorie făcea parte şi europarlamentarul PSD Corina Creţu, care a declarat că gestul lui Năstase, la care ea se aştepta, a fost făcut din demnitate faţă de umilinţele pe care le-a îndurat în ultimii şapte ani.

Corina Creţu a spus că este un gest dramatic, "făcut din demnitate faţă de umilinţele pe care Adrian Năstase le-a îndurat în ultimii şapte ani".
Liderul PSD a spus că a fost evident că Năstase a fost hărţuit.
  
"Nu ştiu cine ar fi putut să reziste", a adăugat Corina Creţu, care a venit la Spitalul Floreasca pentru a vedea care este starea de sănătate a lui Năstase.
  
Întrebată dacă se aştepta la gestul lui Adrian Năstase, Corina Creţu a răspuns: "Să fiu sinceră, da, mă aşteptam, pentru că ştiu că are demnitate şi mândrie, şi nu merita aceste umilinţe. Mi se pare incredibil".
  
Potrivit acesteia, Nicu Bănicioiu i-a spus că, cel mai probabil, Adrian Năstase va intra în operaţie.






×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close