Antena 3 CNN Politică Aleea "322" inaugurată într-un parc din Capitală

Aleea "322" inaugurată într-un parc din Capitală

Aleea "322" inaugurată într-un parc din Capitală
03 Mai 2007   •   23:21

Tinerii din Partidul Democrat au inaugurat, joi, în Parcul Tineretului din Capitală, Aleea 322, de-a lungul căreia au amplasat piramide negre simbolizându-i pe cei 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte. Piramidele sunt dotate cu ustensile cu care bucureştenii pot să scrie mesaje cu privire la suspendarea preşedintelui.

De remarcat este faptul că încă înainte de inaugurarea aleii, multe dintre piramide erau deja inscripţionate cu mesaje pro sau contra Traian Băsescu, de genul: ?Jos Băsescu?, ?Nu vrem să devenim stat parlamentar?, ?Hai Băsescu. Baftă?, ?Toţi elevii din Neninţescu îl vrem pe Băsescu, chiar dacă nu îl putem vota?, ?Băsescu next generation?, ?Unicul căpitan Băsescu Traian?. Alte mesaje îi calificau pe cei 322 de parlamentari ca fiind 'ţepari' sau 'hoţi', iar multe dintre ele erau pro Gigi Becali.

Coordonatorul acţiunii, Marian Zlotea, a declarat că piramidele vor rămâne în parc până pe data de 17 mai, iar mesajele care vor fi scrise inclusiv pe post-it-uri vor fi transcrise şi vor fi trimise Parlamentului României. Întrebat dacă cele 322 de obiecte sunt piramide sau ţepe, Zlotea a spus că sunt piramide, cu o bază largă, care simbolizează respectul pentru Parlament, dar sunt mai ascuţite în vârf, arătând faptul că clasa politică este subţire.

Rompres

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close