Antena 3 CNN Politică Alegeri locale 2020. Un ministru din Guvernul Orban se vrea primar: „Aș fi onorat să fiu eu candidatul”

Alegeri locale 2020. Un ministru din Guvernul Orban se vrea primar: „Aș fi onorat să fiu eu candidatul”

Ministrul desemnat al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, recunoaște că ar fi onorat dacă ar fi candidatul liberal pentru Primăria Craiova.

Alegeri locale 2020. Un ministru din Guvernul Orban se vrea primar: „Aș fi onorat să fiu eu candidatul”
Sursa foto: Sursă foto: Gov.ro
23 Feb 2020   •   15:37

"În ceea ce priveşte localele, ştiţi bine, am spus-o de mai mult timp. Sunt craiovean, chiar dacă activitatea mea în momentul de faţă s-a concentrat mai mult în zona agendei Guvernului, aş fi foarte onorat şi cu drag aş face o asemenea candidatură şi aş onora şi încrederea colegilor mei până la urmă", a afirmat Ionuţ Stroe, în conferinţa de presă de la Craiova.

"Nu s-a stabilit niciun fel de reper temporar în acest moment pentru definitivarea listelor de candidaţi pentru Parlament, în condiţiile în care nu există în momentul de faţă un calendar stabilit foarte clar pentru organizarea acestor alegeri anticipate (...) Depinde foarte mult de momentul alegerilor anticipate, dacă vor fi în acelaşi timp cu alegerile locale, probabil tot în aceeaşi perioadă. E posibil să coincidă momentele (alegerilor locale cu cele parlamentare anticipate n.red.)", a afirmat Ionuţ Stroe.

×
Subiecte în articol: ionut stroe Guvernul Orban
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close