Antena 3 CNN Politică Alexandru Sassu: Nu am avut nicio înţelegere cu partidele (VIDEO)

Alexandru Sassu: Nu am avut nicio înţelegere cu partidele (VIDEO)

Alexandru Sassu: Nu am avut nicio înţelegere cu partidele (VIDEO)
18 Noi 2009   •   21:07

Marea confruntare electorală programată să aibă loc la TVR a fost anulată, unii dintre candidaţi acuzându-l pe directorul TVR, Alexandru Sassu, de felul în care a gestionat organizarea acesteia. Într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, Alexandru Sassu a ţinut să facă unele precizări cu privire la acuzaţiile ce îi sunt aduse.

Directorul televiziunii publice a ţinut să sublinieze încă de la începutul convorbirii faptul că nu a existat nicio înţelegere cu staff-urile de campanie ale candidaţilor la alegerile prezidenţiale, cu partidele sau cu vreunul dintre candidaţi. Singura înţelegere a fost cea dintre cele trei televiziuni privind organizarea confruntării.

"Televiziunea publică n-a avut nicio înţelegere cu partide şi niciunul din candidaţi. A avut o înţelegere cu Antena 3 şi Realitatea, cele două trusturi de ştiri, care împreună au propus o întâlnire, o dezbatere a celor 12 candidaţi", a declarat Alexandru Sassu.

"Noi am început discuţia între noi, în paralel a început o discuţie între staff-urile partidelor (...) încercând să-i aducem pe aceşti candidaţi în platou împreună", a mai spus directorul TVR, adăugând că "evident că şi televiziunea publică, ca şi celelalte două posturi, trebuia să respecte legislaţia în vigoare, legea care priveşte alegerea preşedintelui şi legea care priveşte hotărârile CNA-ului, care vorbesc în mod clar de timp egal acordat candidaţilor. Nu ne puteam permite niciunul dintre aceste societăţi de media să elimine vreunul dintre candidaţi din aceste dezbateri".

SASSU: NU AM AVUT NICIO ÎNŢELEGERE CU PARTIDELE


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: confruntare
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close