Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, declarații înainte moțiunii de cenzură: ”Sunt convinsă că toți colegii noștri vor respecta decizia partidului”

Alina Gorghiu, declarații înainte moțiunii de cenzură: ”Sunt convinsă că toți colegii noștri vor respecta decizia partidului”

Alina Gorghiu, declarații înainte moțiunii de cenzură: ”Sunt convinsă că toți colegii noștri vor respecta decizia partidului”
Sursa foto: Foto: Facebook/Alina Gorghiu
21 Iun 2017   •   11:17

Alina Gorghiu a făcut o scurtă declarație cu privire la decizia pe care a luat-o PNL în ceea ce privește moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu.

”Aproape toți colegii noștri au fost sus la ședința de grup. Sunt convinsă că toți vor respecta decizia partidului și că nu vor fi surprize. Decizia noastră a fost foarte limpede: nu ne implicăm în mizeria pe care trebuie să și-o rezolve cele două grupări PSD.”, a declarat Alina Gorghiu pentru Antena 3.

Aceasta a adăugat că membrii PNL vor participa la ședință, însă nu vor vota moțiunea de cenzură.

”Dat fiind faptul că este așa o tensiune, înteleg că va fi important fiecare vot. Se va juca până în ultima secundă, iar diferența o vor face foarte puține voturi”, a mai susținut Alina Gorghiu.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close