Antena 3 CNN Politică Altercaţie Tăriceanu-Cezar Preda în plen

Altercaţie Tăriceanu-Cezar Preda în plen

Altercaţie Tăriceanu-Cezar Preda în plen
07 Iun 2007   •   09:38

Premierul Tăriceanu pare să-şi fi pierdut cumpătul, joi, în public, la Parlament, când l-a apostrofat pe unul din vicepreşedinţii PD. L-a făcut ?tâmpit?. Am apelat la un specialist interpret, pentru a afla exact ce spune premierul, care a încercat apoi să minimalizeze incidentul. Nu se vede însă ce îi răspunde deputatul PD Cezar Preda care stă cu spatele la camerele de filmat. Premierul Tăriceanu a avut un schimb dur de replici cu vicepreşedintele PD, Cezar Preda, chiar înaintea citirii moţiunii democraţilor în plenul Parlamentului. Deşi primul ministru a negat o dispută verbală cu Cezar Preda, realitatea este cu totul alta.
?Păi dacă dormiţi în bancă, mă. Du-te mă de-aicea...eşti tâmpit, mă...şi ce feţe au... şi eu mă abţin pentru că sunt confidenţe. Şi voi dormiţi în bancă!?, a spus primul ministru. Protagoniştii incidentului infirmă însă conflictul.

Iritarea premierului s-a transmis şi dincolo de sala de plen... pe holuri, la adresa ziariştilor care s-au îngrămădit să îi pună întrebări. Aşa că a luat măsuri şi i-a aranjat după cum a vrut el. Un alt motiv de enervare al premierului - locul unde se aşează jurnaliştii la interviuri. ?Nu vă răspund că staţi în spate?, s-a răâoit Tăriceanu la unii reporteri.

IMAGINI INEDITE DIN PARLAMENT. TĂRICEANU VS. PREDA

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close