Antena 3 CNN Politică Ambasadorul SUA în România - în audienţă la Cioroianu

Ambasadorul SUA în România - în audienţă la Cioroianu

Ambasadorul SUA în România - în audienţă la Cioroianu
19 Iun 2007   •   21:10

Ministrul Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, l-a primit marţi în audienţă pe ambasadorul SUA la Bucureşti, Nicholas Taubman, la solicitarea acestuia. Într-un comunicat de presă se arată că Cioroianu a făcut o prezentare a principalelor momente ale recentei sale vizite la Washington şi a celor mai importante probleme abordate cu interlocutorii americani.

Discuţia dintre Taubman şi Cioroianu vine la o săptămână după vizita ministrului de Externe în SUA. Atitudinea lui Cioroianu la întâlnirea cu secretarul de stat american Condoleezza Rice a stârnit vii polemici în ţară, democraţii ridicând chiar problema demisiei ministrului de Externe, ca urmare a prestaţiei ?mai mult decât lamentabile? a acestuia la întâlnirea oficială de la Washington.

Adrian Cioroianu nu a părut a fi în apele sale la întâlnirea cu omologul său american. Vizibil emoţionat, s-a mulţumit să confirme sec afirmaţiile Condoleezzei. Toată convorbirea în faţa presei a durat doar un minut, în care ministrul român, mai laconic ca niciodată, nu a spus decât câteva cuvinte.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu și galben de vijelii. 9 județe sunt vizate
x close