Antena 3 CNN Politică Amuzant. Politicienii încurcaţi la vot

Amuzant. Politicienii încurcaţi la vot

Amuzant. Politicienii încurcaţi la vot
20 Mai 2007   •   10:29

Referendumul de sâmbătă i-a adus din nou pe politicieni în atenţia mass-media. Liderii politici nu au fost scutiţi la vot de mici incidente, mai mult sau mai puţin amuzante. Premierul a trebuit să se caute pe listele electorale, iar democratul Radu Berceanu a fost atât de emoţionat, încât şi-a uitat buletinul acasă. Şi exemplele ar putea continua. Ziariştii de la ?Jurnalul Naţional? i-au urmărit pe politicieni şi au surprins imagini inedite.

Unii politicieni au ajuns la secţia de vot mai devreme decât anunţaseră, iar alţii mult mai târziu. În faţa urnei, unii politicieni chiar s-au fâstâcit, în timp ce alţii păreau mai curajoşi. Pentru toţi a fost o zi grea. În ciuda încrederii pe care o afişa zilele trecute în ceea ce priveşte rezultatul votului, Traian Băsescu n-a avut ieri linişte. Mai emoţionat a fost premierul Călin Popescu Tăriceanu care figura pe liste cu un alt nume, în schimb preşedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu s-a arătat sigur pe el.

Cât despre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, acesta nu a uitat de câinii comunitari nici măcar în ziua referendumului. Un exemplu a vrut să dea şi preşedintele interimar Nicolae Văcăroiu care a aşteptat răbdător după vot să dea declaraţii. În schimb, Valeriu Stoica s-a emoţionat la vederea jurnaliştilor. Ipostazele au fost surprinse de ziariştii de la ?Jurnalul Naţional?.

Antena 3

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close