Antena 3 CNN Politică Anastase continuă şirul jignirilor: "Au băut mai mult decât trebuia.. lăsaţi-mă cu prostiile"

Anastase continuă şirul jignirilor: "Au băut mai mult decât trebuia.. lăsaţi-mă cu prostiile"

Anastase continuă şirul jignirilor: "Au băut mai mult decât trebuia.. lăsaţi-mă cu prostiile"
Sursa foto: foto: Mediafax Foto
12 Iun 2012   •   14:29

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, marţi, că secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, "consumase mai mult decât trebuia sărbătorind victoria în alegeri", ea explicând astfel acuzaţiile pe care acesta i le-a adus referitoare la intervenţia sa în procesul de votare.
   
Solicitată să comenteze acuzaţiile pe care coordonatorul campaniei electorale a PSD, Liviu Dragnea, i le-a adus, Roberta Anastase a precizat că acestea nu sunt de fapt acuze, ci aberaţii.
   
"Haideţi, lăsaţi-mă cu prostiile. Băuseră mai mult decât trebuia cei care au dat declaraţiile. Cum să fiu în secţii? Aveţi o temă? Nu sunt acuzaţii, sunt aberaţii, atâta tot. Domnul Dragnea consumase mai mult decât trebuia sărbătorind victoria în alegeri", a spus Roberta Anastase.
   
Coordonatorul campaniei PSD, Liviu Dragnea, a făcut apel, duminică noaptea, la Poliţie şi la Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru a interveni la Ploieşti, acolo unde preşedintele Camerei, Roberta Anastase, "împreună cu SPP-iştii săi", blocau numărarea voturilor în patru secţii".
   
"S-a raportat o situaţie foarte gravă la Ploieşti, în municipiu, unde s-au numărat 151 de secţii din 155, mai sunt patru de numărat şi avem în faţă 1.500 de voturi. Doamna Roberta Anastase cu SPP-iştii dumneaei blochează secţiile şi nu mai permit numărarea. Cerem Poliţiei Române şi MAI să intervină imediat pentru a permite finalizarea procesului de numărare a voturilor în Ploieşti", a spus Dragnea.
   
El a spus că ceea ce se întâmplă la Ploieşti, respectiv ce face Roberta Anastase, este "extraordinar de grav".

×
Subiecte în articol: Roberta Anastase jigniri Liviu Dragnea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close