Antena 3 CNN Politică Andronescu: De câţiva ani asistăm la o bătălie politică sterila pentru aşteptările românilor

Andronescu: De câţiva ani asistăm la o bătălie politică sterila pentru aşteptările românilor

Andronescu: De câţiva ani asistăm la o bătălie politică sterila pentru aşteptările românilor
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Iul 2012   •   18:49

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, duminică, la Vaslui, că dacă va prelua conducerea Ministerului Educaţiei, nu intenţionează să producă niciun fel de 'cutremure' în învăţământ, deşi foarte multe lucruri trebuie schimbate în acest domeniu.
   
Propusă de premierul Victor Ponta ca ministru al educaţiei, Ecaterina Andronescu a afirmat că este îngrijorată deoarece în ultimul timp politicienii pierd foarte multă vreme în dezbateri şi dispute care nu au sens.
   
'Începutul de an şcolar bate la uşă, clasa pregătitoare este destul de departe de a fi pregătită pentru începutul de an şcolar, suntem în plină desfăşurare a examenului de bacalaureat şi de admitere în liceu, suntem în faza admiterii în învăţământul superior. Suntem într-o perioadă în care în învăţământ se petrec foarte multe lucruri, perioada cu cea mai mare densitate de evenimente şcolare şi universitare. Sper ca toate să se deruleze cum trebuie şi să aibă un sfârşit normal,'' a spus Ecaterina Andronescu.
   
În opinia acesteia, de trei-patru ani asistăm la ''o bătălie politică sterilă pentru aşteptările românilor''.
   
''Cred că Guvernul Ponta trebuie să spună răspicat că a venit la guvernare, are treabă şi nu are timp de lucruri care nu sens. Mă aştept şi la atacuri care să mă vizeze personal, dar pot da asigurări că voi răspunde în mod corespunzător. Eu am o întreagă carieră didactică în spate, nu am lucrat nicio zi în altă parte, am parcurs toate treptele ierarhiei didactice şi am muncit de când mă ştiu pentru şcoală. Fiecare dintre noi are, la un moment dat, ceva de schimbat, prin activităţile noastre tot timpul facem schimbări. Nu mă duc la Ministerul Educaţiei pentru cutremure în învăţământ, dar unele lucruri trebuie îndreptate, cu echilibru şi cu respectarea legii', a declarat Ecaterina Andronescu.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close