Antena 3 CNN Politică Andronescu: Trebuie să câştigăm europarlamentarele, ca să dăm în toamnă României preşedinte, pe Ponta

Andronescu: Trebuie să câştigăm europarlamentarele, ca să dăm în toamnă României preşedinte, pe Ponta

Andronescu: Trebuie să câştigăm europarlamentarele, ca să dăm în toamnă României preşedinte, pe Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Apr 2014   •   18:33
Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC la europarlamentare Ecaterina Andronescu a declarat, sâmbătă, la lansarea de la Romexpo, că rezultatul alianţei la euroalegeri trebuie să fie mare pentru a da României, în toamnă, un preşedinte în persoana lui Victor Ponta.
Ecaterina Andronescu a declarat în discursul de la Romexpo, că alianţa formată de la PSD-UNPR-PC trebuie să ia cel mai mare procent la europarlamentare, pentru a da în toamnă României un preşedinte.
"Un preşedinte, în Victor Ponta, un preşedinte care să ne unească, nu să ne dezbine, un preşedinte care să îi respecte pe toţi românii, un preşedinte care să muncească de dimineaţă până seara pentru o Românie puternică" a spus Ecaterina Andronescu.
Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la lansarea eurocandidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC, că alianţa va fi câştigătoare inclusiv în noiembrie 2014, el precizând: "Dacă consideraţi că trebuie să fiu candidat la Preşedinţie, bineînţeles că voi fi".
 

×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close