Antena 3 CNN Politică ANI: Deputatul PSD Vasile Bleotu, în incompatibilitate încă din 20 decembrie 2007

ANI: Deputatul PSD Vasile Bleotu, în incompatibilitate încă din 20 decembrie 2007

ANI: Deputatul PSD Vasile Bleotu, în incompatibilitate încă din 20 decembrie 2007
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Ian 2012   •   16:34

Deputatul PSD Vasile Bleotu se află în incompatibilitate, susţin inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate. Politicianul e simultan parlamentar şi director economic în cadrul Fondului de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

Bleotu susţine însă că are avizul Camerei Deputaţilor pentru a desfăşura în paralel ambele activităţi. Deputatul s-a făcut remarcat la sfârşitul anului trecut când şi-a jingnit o colegă în timpul dezbaterilor pe proiectul de buget.

Potrivit ANI, Vasile Bleotu e în incompatibilitate, din 20 decembrie 2007. Parlamentarului i se reproşează că nu a renunţat la funcţia de director economic al Fondului de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar, după ce a ajuns în Parlaemntul României.

Vasile Bleotu s-a făcut remarcat în cadrul Comisiei de Buget a Camerei, nu pentru activitatea politică, ci pentru jignirile aduse colegei sale Maria Barna. Social-democratul i-a adresat injurii, nemulţumit că aceasta, în calitate de şef al comisiei, l-ar fi împiedicat să-şi susţină amendamentele.


×
Subiecte în articol: ANI incompatibilitate parlament
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close