Antena 3 CNN Politică "Anticipatele ar bloca fondurile UE"

"Anticipatele ar bloca fondurile UE"

"Anticipatele ar bloca fondurile UE"
31 Mai 2007   •   11:43

Primul ministru Călin Popescu Tăriceanu este de părere că anticipatele ar încetini ritmul absorbţiei fondurilor europene. El şi-a exprimat, din nou, nemulţumirea că România nu reuşeşte să gestioneze succesul şi să construiască în continuare. Premierul s-a referit în acest context la acţiunile unor oameni politici, fără a-i nominaliza, care împiedică instituţiile statului să îşi desfăşoare activitatea conform graficului.

"Nu ne putem permite nicio întârziere, trebuie acţionat cât mai repede. Orice blocaj la nivelul instituţiilor statului determinat de dorinţa unor oameni politici de a-şi impune propria agendă, inclusiv organizarea de alegeri anticipate, se va reflecta asupra noastră, a tuturor. Câştigul politic de moment al unor oameni politici este un preţ mult prea mare pe care îl vor plăti toţi românii", a spus Tăriceanu.

Primul ministru a arătat că este nevoie ca energiile să fie unite pentru un proiect constructiv, nu dezbinate. Tăriceanu a refuzat să comenteze discursul din Parlament al preşedintelui Traian Băsescu, arătând că nu doreşte să creeze noi conflicte şi tensiuni la nivel instituţional.

Citiţi BĂSESCU: SOLUŢIA STĂ ÎN ANTICIPATE

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close