Antena 3 CNN Politică Antonescu, către Baconschi: Sunteţi imaginea liniştii, stabilităţii şi succesului nostru

Antonescu, către Baconschi: Sunteţi imaginea liniştii, stabilităţii şi succesului nostru

Antonescu, către Baconschi: Sunteţi imaginea liniştii, stabilităţii şi succesului nostru
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Mai 2011   •   17:06
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că deşi ministrul Theodor Baconschi este imaginea liniştii, stabilităţii şi succesului nostru pe plan extern, politica dusă de acesta este una dezastruoasă din toate punctele de vedere.

Declaraţia a avut loc la Senat, în cadrul dezbaterii moţiunii simple pe politica externă promovată de ministrul de externe.

Domnule ministru, sunteţi imaginea liniştii, a stabilităţii, şi a succesului nostru. Succesul dumneavoastră pare a fi succesul nostru, al tuturor (...) Sunteţi perfect liniştit, ne trataţi şi pe noi, în frunte cu cititorul ca pe nişte minori care vă încurcăm un pic”, a declarat Antonescu de la Senat.

Liderul liberal a continuat, explicând că nici un ministru de externe de dinaintea lui Baconschi nu a fost atât de perfect relaxat şi atât de convins că politica externă merge perfect.

Mai mult decât atât, Antonescu a precizat că este inadminisibil faptul că un politician garantează partidului său (oricare ar fi acesta) un milion de vorturi din diaspora, acest lucru sugerând o fraudă electorală chiar dinaintea producerii ei.
 




×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Antonescu
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close