Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre incidentul din plen: Guvernul ar trebui să-şi retragă măcar această lege

Antonescu, despre incidentul din plen: Guvernul ar trebui să-şi retragă măcar această lege

Antonescu, despre incidentul din plen: Guvernul ar trebui să-şi retragă măcar această lege
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Dec 2010   •   13:34
Liderul liberal, Crin Antonescu, a declarat, joi, dupã incidentul din plen, când o persoanã a protestat aruncându-se de la balcon, cã s-a asitat la un moment cumplit, el apreciind Guvernul ar trebui sã îşi retragã mãcar Legea cadru a salarizãrii.

Acesta a adăugat cã parlamentarii PNL s-au retras de la dezbaterea asupra moþiunii de cenzurã împotriva Guvernului, în semn de respect pentru acest gest, informează Mediafax.


"Noi nu mai putem sã mai continuãm dezbaterile parlamentare. Acest semnal aratã gradul de suportabilitate, care a fost depãşit, aratã care e rãspunsul societãţii la politica acestui Guvern şi poate mãcar în faţa acestei împrejurãri Guvernul va înţelege ce face împotriva românilor", a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a spus cã Guvernul ar trebui sã-şi retragã mãcar Legea cadru a salarizãrii.

"În orice caz, îi rãmâne decizia, îi rãmâne cãutarea unei soluþii juridice. Noi nu putem sã continuãm în acest moment un rãzboi al vorbelor, în momemtul în care oamenii au ajuns la capãtul rãbdãrii, aºa cum aþi vãzut acum. Vom vedea ce soluþie va adopta Guvernul", a spus Antonescu.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Antonescu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close