Antena 3 CNN Politică Antonescu: Nu-l iau în serios pe Chiliman, a lipsit de la Congres când putea să umple partidul de liberalism

Antonescu: Nu-l iau în serios pe Chiliman, a lipsit de la Congres când putea să umple partidul de liberalism

Antonescu: Nu-l iau în serios pe Chiliman, a lipsit de la Congres când putea să umple partidul de liberalism
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    22 Apr 2013   •   22:40

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că pe primarul liberal Andrei Chiliman nu-l mai ia în serios întrucât, în momentul în care a fost invitat la Congresul PNL pentru a "umple" partidul de liberalism, a lipsit.
   
Antonescu a fost întrebat cum vede afirmaţia primarului Andrei Chiliman, care l-a acuzat, cu ocazia lansării Iniţiativei România Liberală, că a golit PNL de liberalism.
   
"Pe mine domnul Chiliman demult nu mă interesează, pentru că atunci când l-am luat în mod demoratic în serios înainte de Congres, când l-am invitat la Congres să-şi prezinte punctele de vedere, să umple, dacă eu am golit PNL de liberalism, să facă ce doreşte ... n-am remarcat să fi fost prezent la Congres. Nu mă mai interesează domnul Chiliman de foarte multă vreme şi nu am niciun comentariu la ce a declarat domnia sa", a afirmat Antonescu, citat de Mediafax.
   
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, luni, că preşedintele PNL Crin Antonescu "a eliminat liberalismul din PNL" şi a arătat că, dacă acesta vrea să îl excludă şi pe el din partid, e liber să o facă.

Citeşte şi:
   
Chiliman: Unicul scop al preşedintelui PNL, să ajungă candidat la prezidenţiale al partidului lui Iliescu


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close