Antena 3 CNN Politică Antonescu: Nu mă interesează prezidenţialele din 2014. Cataramă s-a purtat la congres ca un securist (VIDEO)

Antonescu: Nu mă interesează prezidenţialele din 2014. Cataramă s-a purtat la congres ca un securist (VIDEO)

Antonescu: Nu mă interesează prezidenţialele din 2014. Cataramă s-a purtat la congres ca un securist (VIDEO)
08 Mar 2010   •   22:19

?Pe mine nu mă interesează în acest moment alegerile prezidenţiale din 2014 ci cele parlamentare din 2012?, a declarat Crin Antonescu, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de luni. Preşedintele proaspăt reales al PNL a fost întrebat de moderatorul Mihai Gâdea dacă opoziţia mai are o soluţie în faţa regimului Traian Băsescu după soluţia Iohannis din campania electorală.


Liderul PNL a precizat că ?ne interesează să nu asistăm la acest tăvălug portocaliu asezonat cu măcelari din toate partidele. Noi încercăm să refacem proiectul Iohannis fără Iohannis şi fără PSD. În paralel rezistăm în opoziţie?.




Crin Antonescu a răspuns apoi la o întrebare legată de Viorel Cataramă. El a spus că îl suspectează pe acesta că are un grad şi că s-a purtat la congresul PNL ca ?un securist?. ?Suspectez că Viorel Cataramă are un grad. E o suspiciune veche, dar nu mă interesează, însă am vrut să-i spun congresului că domnul Cataramă s-a purtat acolo ca un securist, ca un diversionist grosolan de pe vremuri?, a declarat Antonescu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Viorel Catarama PNL
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close