Antena 3 CNN Politică Antonescu: Şeful ANAF are de dat nişte explicaţii cu privire la arestările vameşilor

Antonescu: Şeful ANAF are de dat nişte explicaţii cu privire la arestările vameşilor

Antonescu: Şeful ANAF are de dat nişte explicaţii cu privire la arestările vameşilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Feb 2011   •   14:57

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă de la sediul PNL, că partidul din care face parte nu se va opune nici unei investigaţii cu privire la vameşii arestaţi în ultimele zile, dar că, aceste verificări ar trebui extinse şi la şeful ANAF, Sorin Blejnar.

"Ca preşedinte PNL, nu am nici cea mai mică intenţie de a bloca extinderea unr cercetări amănunţite, legate de orice perioadă. (...) Verificările trebuie extinse şi la şeful ANAF, Sorin Blejnar"

Liderul liberal este de părere că şi membrii PNL trebuie investigaţila fel de riguros ca şi oricare alt inculpat şi că ceea ce este important pentru funcţionarea instituţiilor româneşti este ca mecanismul poltici să fie dus până la capăt, pentru a se evita astfel de situaţii pe viiitor.

"Ceea ceste important pt români şi pentru funcţionarea instituţiilor este ca după aceste anchete să scoatem ppână la capăt mecanismul politic şi să blocăm pe viitor schema", a declarat naţional-liberalul.

Antonescu a precizat că cel care ar trebui să dea socoteală pentru aceste infracţiuni de luare de mită este în primul rând directorul ANAF, Sorin Blejnar, care din 2009 şi până acum a fost responsabil cu numirea directă a şefilor de la direcţiile vamale din România.

 


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Antonescu PNL Sorin Blejnar
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close